Constelatii...

Discutam cu un prieten saptamın trecuta de micile constelatii şi de meteoriti...
Spectaculoşi.Stralucitori.Ard intens.Cu putin noroc lasa vreun crater pe planeta care le termina scurta existenta.
 Adjectivul ‘meteoric’ scurt, frumos rapid, intens stralucitor, vizibili noaptea, dispar.Şi ma gındeam acum la doua noaptea:), ca la categoria asta intra şi "alea mici şi proaste" care’s mici da sunt multe,  ca ciupercile. Figuri, curele  D&G si care daca se cred dorite de vreunu sunt in al noualea cer si le creste orgoliu: mama draga vreau sa ti-o pun nu sa te duc la Ciuhandru in rochie alba de voal.Inca nu fac diferenta dintre cine le vrea o tura si cine vrea mai mult.
Sunt selective…mda... pana isi face unu mai multa rabdare si le abureste de le baga in vreo gaşka.
Si atunci sa vezi ping pong…de la unu la altu. Da asta nu le turteste deloc motzu. Ba il infoiaza un pic si il inclina pe stanga cu trei şuvitze rebele chinuite cu placa pe spranceana dreapta.
Si printre ele sunt unele cu potential de Liga Campionilor da zboara direct in Inter-Toto si anu’ urmator nu se mai califica nici in grupe. Si le uita si galleria si sponsorii si poi se retrag ofensate ca ele n-or vrut sa fie niciodata fotbaliste.. ca lor de fapt le place patinaju’ artistic sau gimnastica aia cu bile panglici si ciocane da-o’n saracie ca am uitat cum ii zice.
Ciudata constelatie..
Ca inca nu mi-e clar...
Da noah la asta am shezut si am cugetat...
Ce zici? Imi dai dreptate acum?

Yorum Yaz
Arkadaşların Burada !
Arkadaşların Burada !